Sport

2017.05.10. 14:25

Bronz szumóban - Jól szerepeltek a Centrum SE fiataljai

VESZPRÉM - Bronzéremmel tért haza a grúziai U-21-es szumó Európa-bajnokságról Laczkó Benedek, a veszprémi Centrum SE sportolója.

Horváth Gábor

A Tbilisziben rendezett kon-tinenstornán 13 ország háromszáz versenyzője indult. A veszprémi Laczkó Benedek harmadik helyen végzett, külön kiemelendő, hogy a sportolónak ez volt sorban a harmadik bronzérme.

A Centrum SE fiataljai birkózásban is megmérették magukat az utóbbi időben, s több korosztályban is jól szerepeltek. Az országos bajnokság területi döntőin a serdülőknél Kránicz Endre az ötödik helyen végzett, úgy, hogy már az első körben a későbbi bajnokkal küzdött.

Lackó Benedek ismét Eb-dobogóra állhatott
Fotó: Centrum SE

A diákoknál Kék Milán az ötödik, míg Jámbor Kristóf kiváló birkózással a második helyet szerezte meg. A legfiatalabbak küzdelmében Jámbor Levente harmadik, Bognár Zsolt és Nagy Patrik a második helyen végzett. Szecsődi Máté bajnokként állhatott a dobogó legfelső fokára - számolt be lapunknak Janku Ferenc klub- elnök.

Az egyesület vezetője büszkén tette hozzá, hogy a junior női mezőny válogató versenyén Jónás Valentina megnyerte az országos bajnokság rangsor viadalának számító fordulót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!