Sport

2016.05.05. 16:32

Bravúr kellene! - A volt szövetségi kapitány érkezik Ajkára

Ajka - Az FC Ajka legutóbb hosszú rossz sorozatot szakított meg, de a bennmaradáshoz bravúrok kellenének az NB II-es labdarúgócsapattól, amely vasárnap ismét hazai környezetben szerepel.

Horváth Gábor

A múlt héten, négy vereség után után végre ismét gyarapítani tudta pontjai számát az FC Ajka, amely a Budaörs vendégeként játszott 0:0-át. Ez a meccs volt az Artner Tamás távozása után szerződtetett tréner, Lengyel Ferenc debütálása az ajkai alakulat kispadján.

- Úgy érzem, reális volt a gól nélküli döntetlen. Mindkét csapat akart nyerni, de egyben óvatos is volt. A küzdelemmel, a hozzáállással elégedett vagyok, a mutatott játékkal már kevésbé. Főként támadásban szerepeltünk gyengén - tekintett vissza Lengyel Ferenc.

Horváth Attiláéknak égetően szükségük van a pontokra, az együttes NB II-es tagsága a tét
Fotó: Penovác Károly

Sajnos a döntetlenek nem sokat érnek az ajkaiak jelenlegi helyzetében, sikerekre lenne szükség, ám ehhez most vasárnap például komoly bravúr kell.

A bakonyiak vendége a feljutásra pályázó, volt szövetségi kapitány, Pintér Attila által vezényelt Mezőkövesd lesz.

- Most egy még erősebb csapat lesz az ellenfelünk, ami azt jelenti, hogy minden bizonnyal kevesebb kontrára lesz lehetőségünk. A helyzeteknél tehát még jobban oda kell figyelni, csak akkor lehet keresnivalónk, ha javítunk a hatékonyságon - fogalmazott az ajkaiak edzője, aki hozzátette: sajnos többen is sérüléssel, betegséggel bajlódnak. A problémák ráadásul elsősorban a keret támadószekcióját érintik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!