Sport

2017.02.01. 11:04

Borbély Ádám külföldön folytatja!

Veszprém - Hivatalossá vált, hogy a Telekom Veszprém fiatal kapusa, Borbély Ádám az idény végén Lengyelországban folytatja pályafutását.

B. Virág Rita

A Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprémmel egy csoportban szereplő lengyel Wisla Plock két évre leigazolta Borbély Ádámot. A Plock hivatalos honlapján jelentette be a hírt, ahol arról is beszámolt, a 21 éves kapus 9 évesen kezdett el kézilabdázni Debrecenben. Pályafutása legfőbb állomásaként megemlítik, hogy egy évig kölcsönben Balatonfüreden, majd Tatabányán szerepelt és a nyáron tért vissza a magyar bajnokhoz.

Borbély Ádám

Peter Przybecki edző hangsúlyozta, a Plock jelenlegi kapusa, a spanyol Rodrigo Corrales is vált igazán ismertté és a vébén is láthattuk, milyen fantasztikus hálóőr.

- Ádám a magyar kézilabdázás egyik nagy reménysége, tehetsége - fogalmazott a tréner. Úgy véljük, Ádám még nagyon fiatal és számára a legfontosabb, hogy minél több lehetőséget kapjon.

Borbély Ádám úgy nyilatkozott, óriási lehetőség kapujába áll, a Wisla Plockkal kötött szerződés nagy lépés a karrierjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!