Sport

2016.04.19. 08:26

Bombagól és súlyos sérülés - Videók!

Ajka, Úrkút - Szép gólokat lőtt az Úrkút, az ajkai Kovács Kálmán pedig kipókhálózta a bal felsőt. Az Almádit a vereség mellett egy sérülés is szomorította. Utóbbi a futsalosoknak is rossz hír. Videós fociösszefoglalók.

Horváth Gábor

A címvédő Úrkút SK a Várpalotai BSK-t fogadta a labdarúgó megye I 26. fordulójában. Az összecsapáson a vendégek egy fejessel szereztek vezetést, de Korpos Tibor nem sokkal később közelről egyenlített. A második félidő már a hazaiaké volt, Pávlicz remekül érkezett a kapu elé, Czaha szép egyéni megmozdulás után volt eredményes, a kegyelemdöfést pedig Korpos adta meg, a veterán csatár magabiztosan bombázott a hálóba.

Bombagól az Ajka Kristály-Balatonalmádi derbin is akadt, a második félidő elején Kovács Kálmán pókhálózta ki a bal felsőt, s ezzel el is döntötte a hazaiaknak a találkozót. Az összecsapáson sajnos egy súlyos sérülés is történt, egy rossz belépő után László Gábort kellett ápolni és lecserélni. A fiatal hátvéd gipszet kapott, kiesése nemcsak a Balatonalmádinak, hanem az NB I-es veszprémi futsalcsapatnak is fájdalmas.

Eredmények: Ajka Kristály-Balatonalmádi 1:0 (0:0). Ajka, 200 néző. Vezette: Molnár István. Gól: Kovács Kálmán (56.).

Úrkút-Várpalotai BSK 4:1 (1:1). Úrkút, 200 néző. Vezette: Horváth Patrik. Gól: Korpos Tibor (38., 72.), Pávlicz Péter 62., Czaha Dániel 68., ill. Dudás Ádám (29.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!