Sport

2017.02.22. 19:35

Biztos füredi siker, veszprémi fiaskó

Csak megnehezíteni tudta a listavezető pécsiek dolgát a VESC NB II-es női röplabda alakulata. Ellenben a Szent Benedek idegenben is biztosan nyert.

B. Virág Rita

VESC-PTE-PEAC 0:3 (-10,-20, -21)

Veszprém, 50 néző. Veszprémi Egyetem SC: Zsinka, Szmetán, Pusztay K., Horváth D., Talabér, Miklós. Csere: Rivnyák (liberó), Lados. Edző: Magi Gábor.

Sérülések és betegségek miatt csak igen rövid kispaddal vágott neki a listavezető Pécs elleni ütközetnek a Veszprém. Az első játszmában igen félszegen, visszafogottan játszottak a hazaiak, a Pécs pedig könnyedén vezetést szerzett. A második játékrészben azonban magához tért a VESC, határozott nyitásokkal, lelkes mezőnyvédekezéssel sikerült szorossá tenni a mérkőzést.

HZSE-Szt. Benedek 0:3 (-21; -15; -14)

Budapest, 100 néző. Szent Benedek: Molnár B., Molnár-Pintér, Környei, Dordzsceren, Erdősi, Sebestyén F. Csere: Szokolikné (lib), Tóth-Lakics, Baranyi K., Baranyi B., Sebestyén L. Edző: Fehér Tibor.

Az első játszma a hajráig szoros volt, felváltva vezettek a csapatok, aztán 18:21 után kissé megtorpant a Füred, de Molnár Bettina szerváival sikerült befejezni a szettet. A folytatásban Környei nyitásaival 7:2-vel meglépett a Füred és biztosan hozta a játszmát. A harmadik etapban a balatoni lányok gyors szélső támadásokkal, jó szervákkal esélyt sem adtak a hazaiaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!