Sport

2015.06.03. 19:01

Megye I labdarúgás - Bepótolták a bajnokikat

Balatonalmádi, Ugod - Szerdán két mérkőzést pótoltak a labdarúgó megye I-ben. Egy döntetlen és egy hazai siker született.

Horváth Gábor

BSE–Devecser 1:1 (1:1)

B.-almádi, 150 néző.

Vezette: Ákos Dávid.

Gól: Illés Norbert (öngól, 23), illetve Takács Attila (26).

B.-almádi: Kovács – Hencz, Blaski, Stiger Ádám (Szakács), Zsemberi – Stiger Ákos, Márki (Klauz), Nagygyőri, Jakab – Szentkirályi-Tóth (Lendvai), Csordás (Békési). Devecser: Kádár – Takács, Lang, Illés M., Orbán– Hauser, Szélessy (Király), Csicsics, Illés N. – Szakonyi, Csik.

A tikkasztó hőség ellenére küzdelmes, sportszerű mérkőzést vívtak a csapatok. A játék képe alapján az eredmény reális.

Tudósított: Jandrasics Gábor.

Ugod–Csetény 3:0 (0:0)

Ugod, 100 néző. V: Lovasi.

Gól: Vesztergom, Hipság, Hegyi.

Ugod SE: Simon – Hegedűs, Gödri, Zsirai, Hipság – Hegyi, Szommer, Vesztergom, Egyed – Csombó, Kun Szabó. Csetény: Tálos G. – Bíró, Primusz, Jakab, Vincze – Kottyán, Tálos D., Kovács G., Új – Ganzler, Kovács K.

Élénken kezdett a Csetény, az első 30 percben uralta a játékot. A második játékrész elején Vesztergom átlövésével megszerezte a vezetést az Ugod, ébredezett, több lehetősége is akadt. Az elmúlt hetekben nem voltak a hazaiak Fortuna kedveltjei, ma valamit visszakaptak ebből. Jól focizó Csetényt győzött le az Ugod.

Jók: mindenki, ill. Kottyán, Kovács.

Tudósított: Felber Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!