Sport

2016.02.08. 12:36

Bányászok és rendőrök taroltak a bajnokságon

Veszprém – A felnőttek között a várpalotai „bányászok” és a veszprémi „rendőrök” taroltak a nemrég rendezett megyei asztalitenisz bajnokságon.

Horváth Gábor

A Veszprém Megyei Asztalitenisz Szövetség (VMATSZ) rendezvényének résztvevői felnőtt és ifjúsági korosztályokban, egyéni, illetve páros kategóriában mérték össze tudásukat.

A felnőttek mezőnyében a Várpalotai Bányász SK és a Veszprémi Rendőr SE versenyzői voltak a legeredményesebbek, az ifjúságiaknál a Veszprémi Asztalitenisz SE, a Centrum SE és az Ajkai Bányász SK fiataljait illeti külön dicséret.

A legjobban szereplő ifjúsági hölgyek, balról: Sándor Kinga, Áldozó Borbála, Szöllősy Luca és Pad Franciska
Fotó: VMATSZ

Eredmények, férfi páros: 1. Fenyves Máté -Józsa Gábor    (Várpalotai Bányász SK), 2. Kopasz Tibor - Pattantyús Petra (VBSK), 3. Benák András - Kurdi Róbert és Berzsenyi Tibor - Nyitrai Csaba (mindkét páros Veszprémi Rendőr SE)

Női Páros: 1. Pattantyús Petra -Mátrai Alexandra   (VBSK), 2. Sándor Kinga - Rózsahegyi Dóra  (Veszprémi Asztalitenisz SE), 3. Szöllősy Anita -Szöllősy Luca (VRSE) és Pad Franciska - Pátkai Anett (Ajkai Bányász SK – VBSK).

Női egyéni: 1. Pattantyús, 2. Mátrai, 3. Pad F. és Sándor.

Férfi egyéni: 1. Benák, 2. Józsa, 3. Fenyves és Kurdi.

Ifi lány: 1. Sándor, 2. Áldozó Borbála (VRSE), 3. Pad F. és Szöllősy L.

Ifi fiú: 1. Golarits Márton  (Centrum SE), 2. Pad Ágoston (Ajkai Bányász), 3. Nagy Máté          (VBSK) és Vörös Bence (VBSK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!