Sport

2015.08.02. 08:20

Bajnokesélyes a Veszprém!

Balatonalmádi – A Balaton-partiak otthonában játszott felkészülési találkozót a Veszprém új labdarúgócsapata. A 80. percig 1:1 volt az állás.

Horváth Gábor

A hajrában aztán kijött a bakonyiak erőfölénye, 3:1 arányban győztek. A Balatonalmádi is dicsérhető, hiszen erősen tartalékosan állt fel és végig szervezetten, koncentráltan futballozott Varga Tamás alakulata.

A két együttes az augusztus 15-én induló szezonban hivatalosan is találkozik majd egymással, az előjelek alapján a féléves szünet után nyáron újjáalakult veszprémi felnőttcsapat bajnokesélyesként vág neki a megye I-es pontvadászatnak. A fiatal bakonyiakat a Rugovics Vendel-Kozma Csaba edzőpáros irányítja.

A Veszprém (piros mezben) és a Balatonalmádi remek edzőmeccset játszott egymással Fotó: Zwicker Tamás

A szintén új, szintén megye I-es pápai együttes legyőzte a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban szereplő Bácsa csapatát, valamint a szintén megyei első ligás Bábolna (Komárom-Esztergom megye) alakulatát.

Felkészülési találkozók, eredmények: Balatonalmádi-VLS Veszprém 1:3 (0:1), Herend-Ajka Kristály 2:5 (1:1), Pápa Perutz FC-Bácsa 1:0 (0:0), Perutz FC–Bábolna 2:1 (0:0), Tapolca-Sümeg VSE 2:1 (2:0).

Keszthely–Sümeg VSE 1:1 (0:1). Gólszerzők :Marton, ill. Cseh Tamás. Szentantalfa–Úrkút 1:2 (0:2).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!