Sport

2016.12.02. 18:15

Az utolsó mérkőzés

Veszprém - Az ország egyik legszebb stadionjában, a Pancho Arénában zárja az évet a VLS Veszprém harmadosztályú labdarúgócsapata. A Puskás Akadémia FC II elleni meccset vasárnap 11 órakor rendezik meg.

Bényi Kálmán

Az előző fordulóban - egy a kiesés elkerülése szempontjából igen fontos találkozón - remiztek a veszprémi focisták a sereghajtó Komárom otthonában (0:0). - Két gyenge napot kifogó együttes ütközetén igazságosnak mondható eredmény született - kezdte értékelését Orbán Tamás, a VLS vezetőedzője.

- Az első és a második játékrészben is megvoltak a lehetőségeink rá, hogy a mérkőzést a saját javunkra fordítsuk. A helyzetek tömkelegét dolgoztuk ki, de az értékesítésükkel, mint már annyiszor a bajnokságban, most is hadilábon álltunk. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ellenfelünk a derbi hajrájában megszerezhette volna a győztes gólt.

A VLS (Burcsik Martin) idegenben zárja az őszt
Fotó: Penovác Károly

Az évet a Puskás II elleni, a tavaszi szezonból előre hozott meccsel zárja a bakonyi alakulat. A két gárda az első fordulóban már randevúzott egymással, és akkor a felcsútiak nyertek 4:0-ra.

- Ha a táblázaton elfoglalt helyezéseket nézzük, akkor elmondható, hogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei.

Ellen-felünk negyedik, míg mi az utolsó előtti pozícióból vágunk neki az ütközetnek. A célunk azonban továbbra is az, hogy minél több megszerzett ponttal mehessünk a téli szünetre, és a hosszabb pihenő után, egy megerősített gárdával maradjon esélyünk a bennmaradás kiharcolására - fogalmazott a tréner, hozzátéve: a kezdőből Krebsz betegség, Molnár pedig sérülés miatt fog hiányozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!