Sport

2017.03.30. 18:30

Ugodon alsóházi derbit rendeznek - Az utolsó esély?

Veszprém - Igazi alsóházi derbit rendeznek Ugodon vasárnap az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

Horváth Gábor

Fűzfői AK (7.)-Tihanyi FC (3.): A FAK az egyik olyan csapat a mezőnyben, amely képes lehet megállítani a tihanyiakat, akik idén kiváló formában vannak. Háromesélyes meccs.

Devecser SE (9.)-Balaton-almádi SE (8.): Két elég gyenge passzban lévő alakulat találkozik. Aki nyer, kijöhet a hullámvölgyből.

Balatonfüredi FC (1.)-Várpalotai BSK (6.): Az éllovas még nem talált legyőzőre a szezonban, s bár a VBSK remek szériában van, nem valószínű, hogy hazai környezetben botlik a Füred.

A FAK (Pallaga István) Tihany csapatát fogadja Fotó: Balogh Ákos

Úrkút SK (4.)-Csetény SE (13.): Az Úrkútnak össze kell kapnia magát, ha harcban szeretne maradni a bronzéremért. A Csetény a múlt héten idei első sikerét aratta, ez biztosan feldobja a társaságot.

PV 2000 Öskü FC (12.)- Perutz FC (2.): Nem egy ligában játszik a két csapat, a bennmaradásért küzdő hazaiaknak a papírforma szerint nincs sok sanszuk a bajnoki címre hajtó Pápa ellen.

Ugod SE (16.)-Gyulafirátót SE (15.): Az utolsó esély? Ha az ugodiak most sem tudnak nyerni, valószínűleg készülhetnek a megye II-es szereplésre. Ugyanakkor a Rátótnak is nagyon fontos a meccs.

Zirc-Dudar (10.)-Péti MTE (14.): Előző két idegenbeli meccsét nyerte a Pét, de így is a hazaiak az esélyesebbek.

Magyarpolány (11.)-Ajka Kristály (5.): A Polány a múlt héten végre ismét nyert, és hazai környezetben megne-hezítheti a Kristály dolgát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!