Sport

2016.05.06. 19:30

Az utolsó előtti Csornát fogadja - A Balatonfüred számára különösen fontos vasárnap a győzelem megszerzése

Balatonfüred - Az NB III-as bajnokság 30. fordulójában kiesési rangadót játszik az utolsó helyen álló Balatonfüredi FC az utolsó előtti Csornával. A hatpontos találkozót vasárnap 17.30 órai kezdettel rendezik.

Bényi Kálmán

Az előző játéknapon Dorogon lépett pályára a BFC, és igen sima, 5:0-s vereséget szenvedett.

- Sajnos azt kell mondanom, hogy a múlt heti mérkőzés végeredménye teljesen reális volt. Ellenfelünk rendkívül eredményesen, a feljutásért harcoló csapathoz méltóan, esélyt sem adva nekünk játszott. Ezt a találkozót hamar el kell felejtenünk, mert hétvégén sorsdöntő ütközet vár ránk - értékelt Lantai Balázs, a Balaton-partiak mestere.

A múlt heti fiaskó után muszáj javítania a Balatonfüredi FC-nek (fehérben), kellenek a pontok

A vezetőedző hétvégi riválisukról elmondta:

- Az ellenfelünk a téli átigazolási szezonban nagyon aktív volt. Minőségi játékosokat és új edzőt is szerződtetett Hannich Péter személyében, ami meg is látszik a csapat játékán. Nekünk azonban csak magunkkal szabad foglalkoznunk, és természetesen hazai pályán nem lebeghet más a szemünk előtt, csakis a győzelem. A fiúk egész héten ebben a szellemben készültek, és remélem, hogy ezt a mentalitást a mérkőzésre is át tudjuk menteni. Sérülés miatt Wágner Richárd, míg eltiltás miatt Hahn Gergő játékára nem számíthatok a vasárnapi ütközeten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!