Sport

2016.08.19. 16:47

Az erősségük a támadójátékuk

A mai napon 17:30 órai kezdettel, megyei rangadón feszül egymásnak a veszprémi és az ajkai labdarúgó-csapata az NB III. nyugati csoportjának harmadik fordulójában. Az újonc bakonyiaktól Gunther Zsolt csapatkapitányt kértük fel, hogy ossza meg velünk gondolatait a derbivel kapcsolatban.

Bényi Kálmán

A VLS Veszprém nagy munkabírású középpályása a mérkőzéssel kapcsolatban elmondta: - Rendkívül nehéz találkozóra számítok. Mindkét gárda játékoskerete változott a nyáron, a nagyobb átalakulás szerintem nálunk ment végbe, hiszen a megyei első osztályt nyert csapatból, mindösszesen ketten maradtunk a kezdőben. A felkészülés rövidségéből adódóan a gárda, még korántsem mutatja a valódi arcát, de minden edzésen azon dolgozunk, hogy mindenki ki tudja majd hozni magából a maximumot.

Az előzetesen meghatározott célok alapján, az ellenfelünk lesz győzelmi kényszerben, mi pedig ezt kihasználva, az esélytelenek nyugalmával szeretnénk minél jobb eredményt elérni.Az Ajkán nyolc és fél évig alkalmazásban álló Gunther a két csapat erősségeiről kifejtette: - Az egykori alakulatom, nagyon erős a rögzített szituációk gólra váltásában, itt külön figyelnünk kell majd, Pákai Gergő remek fejjátékára. Ezen felül, még több olyan rutinos, másodosztályt is megjárt játékosuk van, akik képesek lehetnek egy megvillanással eldönteni a találkozót.

 

Fotó: Penovác Károly

Fiatal csapatomnak, ezért végig rendkívül koncentráltan, nagy fegyelemmel játszva kell majd a mérkőzést lehoznia. A mi erősségünk, bármennyire is meglepő, de a támadójátékunk lehet. Igaz, hogy az eddig lejátszott két bajnokinkon, még nem sikerült betalálnunk az ellenfelek kapujába, de a lehetőségeink mindannyiszor megvoltak.

Bízom benne, hogy az elvégzett munka meghozza gyümölcsét, és a mérkőzés végén nekünk lesz rövidebb a haza út Pápáról. – zárta mondandóját a több nagy csatát megélt játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!