Sport

2015.05.31. 15:57

Az arénától jelentkezünk!

Veszprém - Atyaég! - szakadt ki belőlünk, amikor megláttuk a Veszprém Aréna előtt sorakozó tömeget. Fél Veszprém itt van?

Horváth Gábor

17:58

Legalábbis úgy tűnik. Több ezren várakoznak türelmesen, jó hangulatban a Veszprém Aréna előtt felállított óriáskivetítőnél. Nemcsak a csarnok előtti teret lepték el a drukkerek, hanem körben a füves területet is elfoglalták, minden egyes apró helyet, ahonnan még látszik a kivetítő. Állva, ülve, plédeken, kempingszékeken.

Veszprém kontra Barcelona a kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában, nem mindennapi esemény. Remek idő, sör, perec, no és rengeteg mez és sál. Szólnak a dudák. Jöhet a derbi!

18:10

Óriási üdvrivalgás fogadta a kezdősípszót, ahogyan Alilovic védését és az első veszprémi gólt, amelyet Ilic helyezett el a katalánok kapujába. Mintha még többen lennének, mint húsz perce.

18:37

Építők, építők! - szólt Kölnből a bakonyi kórus, az Arénánál szurkolók pedig válaszoltak. Így kell összehangolódnia több ezer veszprémi szimpatizánsnak.

Bréking: elsötétült a kivetítő, majd nem sokkal később a hang is elment. Pedig egyre jobb volt a hangulat a veszprémi csapat feljavulásával párhuzamosan. Most éles fütyszó szól.

18:39

Megoldották a technikai hibát, igaz, hang egyelőre nincs, a kép visszatérte is felvillanyozta a népet.

18:58

Kiderült a technikai hiba oka. Most kapaszkodjanak meg: valaki rágyújtott a wc-ben... Az épület pedig tűzjelzőjének köszönhetően "jóhiszeműen" áramtalanította magát. Ez volt az oka a kivetítő leállásának. De most már ez a múlt, hamarosan kezdődik a második félidő. Képpel és hanggal. Remélhetőleg...

19:19

Lemenőben a nap, ennek ellenére egyre inkább izzik a hangulat a csarnoknál. Alilovic védései tüzelik a drukker-kedélyt.

19:29

Jobban játszik a Barca. 22. perc: 24:18 az állás. A szurkolók összeszorított foggal reménykednek. Most már inkább a csodában.

19:40

Eldőlt! Ezt már nem lehet behozni, 27:21, 3 perc a végéig. Az emberek elkezdtek hazaszállingózni, de a többség a helyén marad.

20:00

A szurkolók csalódottan, de nem keserűen távoztak. Sportszerűen megtapsolták kedvenceiket, a nyilatkozó Nagy László és Gulyás Péter külön ovációt kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!