Sport

2016.11.08. 09:03

Az All Stars nyerte az emléktornát

Úrkút – Ha megélte volna, hogy az általa építtetett sportcsarnokban alsóörsi és úrkúti focisták az ő tiszteletére játszanak, nagyon büszke lenne.

Horváth Gábor

Ifjabb Pfaff Zsolt édesapja emlékére rendezett kispályás labdarúgótornát a településen, a fentieket ő mondta az esemény megnyitóján. Idősebb Pfaff Zsolt tíz évvel ezelőtt hunyt el tragikus hirtelenséggel, hosszú ideig volt Úrkút polgármestere, a sportcsarnoképítés is az ő nevéhez kapcsolódik. A meghívásos tornán négy csapat lépett pályára.

Az All Stars Úrkút kiemelkedett a mezőnyből, a többiek viszont izgalmas csatákat vívtak egymással körmérkőzéses rendszerben. A kilátogató nézők remek meccseket, sok gólt láthattak.A gólkirály Márton Gábor (All Stars Úrkút) lett, a legjobb kapusnak Farkas Krisztiánt (Gépállat SC) választották.

A díjakat Zsolt testvére, Pfaff Zoltán adta át. A résztvevők elmondták, a jövőben minden évben szeretnék megrendezni az emléktornát.A végeredmény: 1. All Stars Úrkút, 2. Gépállat SC, 3. Úrkút Öregfiúk, 4. Alsóörs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!