Sport

2016.04.25. 13:49

FC Ajka: Artner Tamást felmentették

Ajka – Hétfőn felmentették a munkavégzés alól Artner Tamást, az FC Ajka szakmai igazgatóját. Az NB II-es labdarúgócsapat vasárnap fontos rangadót bukott.

Horváth Gábor

A labdarúgó NB II-ben sereghajtó FC Ajka Artner Tamás vezetésével sem tudott feltámadni, sőt a soroksári és a siófoki vereséget követően múlt vasárnap nagyon fontos kiesési derbit bukott. Hazai pályán kapott ki az utolsó előtti, hónapok óta nyeretlen Szigetszentmiklósi TK-tól.

Székely Tibor (jobbra) után Artner Tamás (a kép bal szélén) is távozik az FC Ajkától
Fotó: Penovác Károly

Mint ismeretes, az ajkaiak a téli szünetben kötöttek szerződést Artner Tamással és Székely Tiborral, előbbi szakmai igazgató, utóbbi vezetőedző lett a klubnál. Székely a Kisvárda elleni vereség után mondott le, az utóbbi három meccsen Artner Tamás dirigálta az együttest.

Az FC Ajka tulajdonosai és az ügyvezetés hétfőn közös, hivatalos közleményben tájékoztattak: Artnert felmentik a munkavégzés alól, 2017. június 30-ig szóló szerződését közös megegyezéssel felbontják. A következő mérkőzésen Haraszti Gergely pályaedző irányítja a csapatot, a vezetőedzői státusz betöltéséről később intézkedik a klub. A vezetőség továbbra sem mondott le az NB II-es tagság megtartásáról, e cél elérésében kérik szurkolóik támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!