Sport

2017.02.27. 13:20

Aron Palmarsson a gyógyulás útján

Veszprém - Közel a teljes gyógyulás, a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttes sztárja, a krónikus ágyéksérüléssel bajlódó Aron Palmarsson állapota ugyanis jelentősen javult.

B. Virág Rita

A klubtól kapott tájékoztatás szerint a krónikus ágyéksérüléssel bajlódó Aron Palmarsson hamarosan visszatérhet a pályára. Az izlandi válogatott irányító november óta nem tudott klubcsapata rendelkezésére állni visszatérő fájdalmai miatt. Az állandó problémák olyannyira megnehezítették az életét, hogy még a franciaországi világbajnokságról is hazautazott, a nemzeti együttesben egyetlen meccset sem tudott vállalni, a két hónapos rehabilitáció dacára. A szakorvosok azonban végre fényt derítettek a bajok forrására és egy újszerű kezelésnek köszönhetően az irányító egyre jobban van. Állítólag a hét második felében már bekapcsolódhat a munkába és heteken belül visszatérhet a pályára.

Nagy szükség lenne a játékára, hiszen komoly, az évad szempontjából kifejezetten fontos rangadók következnek a csapat számára. Most csütörtökön Schaffhausenben folytatódik a Bajnokok Ligája, majd jövő hét szombaton, március 11-én a Ljubomir Vranjes vezette Flensburg látogat Veszprémbe. Ezen a találkozón dől el a harmadik hely sorsa is a csoportban. Egy hét múlva, március 18-án pedig a MOL-Pick Szeged gárdáját fogadja a magyar bajnoki címvédő Telekom.

Ivan Sliskovic viszont a következő egy hónapot Zágrábban tölti, ott kapja meg a teljes felépüléshez szükséges gyógykezeléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!