Sport

2016.12.15. 16:32

Amire még Mocsai Lajos is csettintett - Így trükköznek a veszprémi kézisek! (Videó

Veszprém - Emlékeznek még David Korazija és Gulyás Péter trükkös góljára? Na, hasonlókat mutatnak be most a fiatal veszprémi kézisek. Videóval.

Horváth Gábor

Néhány éve a veszprémi kéziabdacsapat két szélsőjének, David Korazijának és Gulyás Péternek volt egy emlékezetes előadása, amelyet többször villantott meg, elsősorban a magyar bajnokikon szórakoztatva ezzel a közönséget. A dolog nagyjából úgy nézett ki, hogy jó védekezés után a két gyors játékos meglógott, az egyikük kapura tört, de nem dobta, hanem a földre pattintotta a labdát, amelyet a másik a hálóba bombázott.

A közönség tombolt, Mocsai Lajos edző pedig az egyik találkozó utáni sajtótájékoztatón nevet is adott a figurának, ha jól emlékszem pattintott légpassznak hívta.

A Telekom Veszprém utánpótlásának néhány játékosa most hasonló trükkökkel próbálkozik, a kézisek rövid videót készítettek, amelyet a Bajnokok Ligája honlapjára is feltöltöttek, s ezzel egy játékban vesznek részt. A srácok ügyesek és leleményesek, persze néhány figurában még akad potenciál. Ha sokat gyakorolnak, talán egyszer még felnőtt meccsen is bemutathatják valamikor valamelyik akciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!