Sport

2016.05.05. 14:15

Almádiban játszik a listavezető - Vajon a balatoniak képesek lesznek lefékezni a lendületben lévő Veszprémet?

Több érdekesnek ígérkező összecsapást rendeznek hétvégén a labdarúgó megye I-ben.

Horváth Gábor

Peremarton SC Berhida (18.)-Herend (17.): Az alsóházi derbi résztvevői között elég nagy, 12 pont a különbség. A Herend fejlődő formát mutat, így esélyesnek tekinthető, de a sereghajtó peremartoniak hazai pályán nyilván mindent megtesznek a bizonyításért.

Devecser (5.)-Várpalotai BSK (7.): Jó kis derbi kerekedhet az összecsapásból. Hazai pályán eredetileg a Devecsernek állna a zászló, azonban a csapatnak több eltiltottal is számolnia kell. Így háromesélyes a meccs.

Pápai Perutz FC (3.)-Dudar SE (14.): A pápaiak egyértelmű esélyesei a találkozónak, a gyenge passzban lévő Dudartól már a döntetlen is óriási meglepetés lenne.

A Gyulafirátót (csíkos mezben) a FAK, a Perutz FC a Dudar ellen lép pályára a következő játéknapon

Balatonalmádi SE (4.)- VLS Veszprém (1.): A forduló egyik rangadója. A helyezések alapján szoros csatára van kilátás, azonban az éllovas idegenben is bombafavorit. A veszprémiek ráadásul a szerdai kupakiesés után nyilván szeretnének magabiztos sikerrel vigasztalódni, kiderül, mennyire tudja fékezni a hengert az Almádi.

Sümeg VSE (16.)-Csetény SE (10.): Nem sok sikerélményük volt mostanában a bajnokságban a sümegieknek, a Csetény ellenben remek formába lendült, előző öt mecs-csén nem talált legyőzőre a csapat.

PV Öskü FC (8.)-Ajka Kristály (6.): Két fájó vereség után áll az Öskü, amelynek nem lesz könnyű javítania. A Kristály négyszer nyert zsinórban és több mint egy hónapja nem kapott ki.

Ugod SE (11.)-Péti MTE (12.): Az Ugod előző három találkozóján alulmaradt, s ha nem hozza vissza masszív játékát, jó védekezését, a negatív széria folytatódhat. A pétfürdőiek ugyanis most lendületben vannak.

Gyulafirátót SE (9.)-Fűzfői AK (13.): Kétarcú csapatok, ha találkoznak... Ha mindkét fél jó napot fog ki, remek meccs kerekedhet belőle.

Úrkút SK (2.)-Tapolca (15.): A papírforma azt mutatja, hogy a Tapolca nem most tör ki a hullámvölgyből. A múlt héten súlyos vereséget szenvedett a gyengélkedő csapat, 14:0-ra kapott ki Veszprémben, míg a címvédő úrkútiak újabb fontos sikert küzdöttek ki, 2:1-re verték a Devecsert.

A labdarúgó megyei első osztály 29. fordulójában a Peremarton és a Devecser szombaton 16.30-as kezdettel fogadja ellenfelét, Pápán 19 órakor rajtol a meccs. A többi találkozót vasárnap rendezik, a kezdési időpont mindenütt 16.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!