Sport

2017.06.02. 12:56

Kölnből jelentjük- Alilovic: Megteszünk mindent a BL-győzelemért!

Köln - Nagyon sok problémával küzdöttünk ebben az évben, de úgy érzem, sikerült ezeken úrrá lennünk és a szezon második felében már minden az elképzeléseink szerint alakult. Készen állunk a négyes döntőre!

B. Virág Rita

Ezt Mirko Alilovic, a Telekom Veszprém kapusa nyilatkozta lapunknak.

A kiváló kapus elmondta, az év elején rengeteg baj érte a csapatot, sérülések, betegségek és a több mint negyven mérkőzés komoly kihívás elé állította a társaságot.

- A szezon második felére azonban rendeztük sorainkat és először a PPD Zagreb elleni BL-nyolcaddöntőben már javuló formát mutattunk. Ezt sikerült folytatnunk a Montpellier, majd a Szeged ellen is. Úgy érzem, óriási dolog, hogy sorozatban negyedszer is itt lehetünk, nagyon motiváltak vagyunk és éhesek vagyunk a sikerre - összegzett a hálóőr.

Fotó: Bényi Kálmán

Arra a kérdésre, hogy még a csapatban van-e a tavaly szinte már megnyert, aztán elveszített finálé, Mirko azt mondta, sejtelme sincs mi történt, hiszen 20 perc alatt 9 gólt, a végén pedig hat perc alatt hat gólt adtak le. és korábban a pályafutása során erre még nem volt példa.

A korábbi világválogatott klasszis, Éles József azt nyilatkozta lapunknak, szerinte az mindenképpen a Veszprém mellett szól a PSG elleni elődöntőben, hogy a magyarok kapus poszton sokkal erősebbek.

- Nem tudom, hogy ez mennyit nyom majd a latba, mindenesetre elmondhatom, régóta dolgozunk együtt, s jól kiegészítjük egymást Miklerrel. Keményen dolgoztunk egész évben, örülök, hogy mindketten jó formában várjuk az összecsapásokat - vélekedett Mirko.

Arra is kitért, az idén kétszer már kikaptak a PSG-től, de Kölnben minden más, új torna következik, új reményekkel. - Csak azt ígérhetem, mindent megteszünk majd a végső sikerért -  szögezte le.

Kövesse velünk folyamatosan az eseményeket >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!