Sport

2017.04.26. 13:05

Bravúrosan szerepeltek az ajkai focisták

AJKA - Két csapattal vett részt a kilencedik alkalommal megrendezett nemzetközi labdarúgó utánpótlás ÚTE-kupán a fővárosban az FC Ajka.

Horváth Gábor

A 2007-es korosztály (Krisák Barna, Szücs Marcell, Móritz Máté, Dallos Máté, Horváth Dávid, Németh Dávid, Egyed Bálint, Bakos Áron, Pákai Zoltán, Szabó Gergő, Ferenczi Donát) tartalékosan állt fel, a csapat felét egy évvel fiatalabb játékosok adták. Ennek ellenére az aj-kai focisták senkivel szemben sem léptek feltartott kézzel pályára. A fiatalok sokat tanultak a tornán, olyan ellenfelekkel is megmérkőzhettek, mint a Újpest vagy az MTK.

A 2007-es korosztályos csapat sokat tanult a tornán Fotó: FC Ajka

A 2005-ös korcsoportos alakulat remek eredményt ért el. Az ajkaiak fantasztikus játékkal megnyerték csoportjukat, így a legerősebbekkel is megküzdhettek, végül az ötödik helyet szerezték meg.

Eredményeik: FC Ajka- Angyalföldi DSE 2:1, FC Ajka-Mészöly Focisuli 5:0, FC Ajka-OFK Belgrád 3:0, FC Ajka-ÚTE 0:2, FC Ajka- Nyíregyháza 3:0, FC Ajka- OFK Belgrád 3:0.

A csapat tagjai: Ódor Mikes, Hriczu Levente, Németh Olivér, Pákai Dániel, Czintula Tibor, Kocsi Máté, Pápai Szabolcs, Mohos Barnabás, Bödör Mátyás, Horváth Dominik, Csörnyei Zsombor, Fischl Simon, Modory Botond. Edző: Csörnyei Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!