Sport

2016.09.30. 12:59

A Veszprém Aréna a Bajnokok Ligája legjobb hangulatú csarnoka

Veszprém- Szavazásra kérte fel az Európai Kézilabda Szövetség a Bajnokok Ligájában részt vevő edzőket, szavazzanak posztonként a legjobb játékosokra, a legjobb szakvezetőre és a kedvenc arénájukra.

B. Virág Rita

Azt minden veszprémi kézilabda barát tudja, hogy a Veszprém Aréna különleges atmoszférájú hely, ahol a helyi közönség nem ismer tréfát, nem csoda, ha megremeg az ellenfél lába, inába száll a legkiválóbbak bátorsága is, a hazaiak viszont olyan támogatást kapnak, mint senki más Európában.

Ennek tudatában egyáltalán nem meglepő, hogy a BL-edzők szerint a legjobb hangulatú csarnok a Veszprém Aréna. A szakvezetők megválasztották posztonként az álomcsapatot is, ahol a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttes csapatkapitánya, Nagy László is helyet kapott.

Az álomcsapat kapuját a Kiel hálóőre Niclas Landin védi.

A balszélsők közül a PSG-t erősítő Uwe Gensheimer nyert, a legjobb balátlövő a szintén a PSG-t erősítő Mikkel Hansen lett, a veszprémi Momir Ilic előtt. Az irányítók közül Nikola Karabatic (PSG) végzett az élen, a Aron Palmarsson harmadik lett.

A jobbátlövőknél Nagy László lett a legjobb, a jobbszélen pedig a PSG-s Luc Abalo. A beállósok közül a Kielcét erősítő Julen Aguinagalde nyert.A legjobb edzőnek Talant Dusebajevet választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!