Sport

2017.03.07. 14:50

Hobbilabdarúgók Zircen: a Veréb alakulata volt a legjobb terembérlő

Hatodik alkalommal rendezte meg Zirc Városi Önkormányzat a Terembérlők kupája elnevezésű fociviadalt.

Kelemen Gábor

A városban hobbi, szabad-idő-eltöltés céljából termet bérlő labdarúgó közösségek számára kiírt versengésnek a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Rákóczi téri tornaterme adott otthont.

A résztvevők száma iga- zodott az eddigi alkalmak számához, a szervezőknél hat csapat adta le nevezését, amelyek körmérkőzéses rendszerben mérkőztek meg egymással.

A győztes csapat második alkalommal hódította el a kupát
Fotó: Kelemen Gábor

Az alapszakaszt helyosztók követték. A harmadik helyért: Esély SE-Schmidt Zsalu 1:1, büntetőkkel 8:7. A döntőben: BLA-Veréb FC 1:6. A torna végeredménye: 1. Veréb FC, 2. BLA, 3. Esély SE. A helyezettek dísztárgyat és Zirc város polgármesterének elismerő oklevelét vehették át. Ezenkívül három különdíj is gazdára talált. A gólkirályi címet tizenegy találatával Barcza Bálint (BLA) szerezte meg, a mezőny legjobb játékosának Kukoda Norbertet, legjobb kapusának Uri Pétert (mindketten Veréb FC) választotta meg a versenybizottság.

A 2012-ben kiírt versenysorozatban ezzel már két olyan csapat van, amely kétszeres győztesnek mondhatja magát. A vándordíj végleges elnyeréséhez három elsőségre van szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!