Sport

2016.08.26. 11:01

A védekezés jó - Meg kell törni a gólcsendet

Veszprém - A Gyirmót II alakulata ellen törné meg a gólcsendet a VLS Veszprém a harmadosztályú pontvadászat negyedik fordulójában. Az idegenbeli mérkőzést a megszokottól eltérő módon vasárnap 11:00 órakor rendezik meg.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén, három év kihagyás után nézett újra farkasszemet egymással bajnoki mérkőzésen a megyeszékhely alakulata az ajkai csapattal. A derbin végül egyik fél sem tudott felülkerekedni, és egy gól nélküli döntetlennel kellett megelégedniük a Perutz stadionba kilátogató szimpatizánsoknak.

A találkozóról Lantai Balázs a veszprémiek szakvezetője elmondta: - A helyzetek alapján el kell ismernem, hogy az ellenfelünk közelebb állt a győzelemhez. Az első félidőben, és a második játékrész utolsó negyed órájában ők domináltak, viszont a szünet utáni fél óra a miénk volt. A védekezésünk teljes mértékben rendben volt, de a támadójátékunkból még mindig hiányzott a gól. Összességében elégedett vagyok a megszerzett egy ponttal.

Gunther Zsolt (jobbra) rutinjára továbbra is nagy szüksége van a veszprémi csapatnak. Fotó: Penovác Károly

A bakonyiak mestere hozzá tette még: nagyon bízik benne, hogy a tabella, lőtt gólok rovatában szereplő nullás számot, a Gyirmót FC II csapatával megvívott ütközet után sikerül végre megváltoztatniuk.

- Vasárnap, az eddig eltelt három forduló alatt egy pontot szerző Gyirmóthoz látogatunk majd. A szokatlan kezdési időponton túl, a vendéglátók összeállítása is eltérhet az eddig megszokottaktól, ugyanis a válogatott szünet miatt nem rendeznek fordulót az első osztályban, és ilyenkor adott a lehetőség arra, hogy az NB I-es játékosok a második csapatban is pályára lépjenek. Nekünk, ez a tény, hogy magasabban kvalifikált labdarúgók ellen bizonyíthatunk, mindenképpen plusz motivációt kell, hogy adjon. A héten többen is bajlódtak, kisebb-nagyobb sérülésekkel, illetve betegséggel, így jelen állás szerint Dobsa, Simon, Farkas és Gulyás játékára nem számíthatok.

Tervezett kezdőcsapat: Hársfalvi - Krepsz, Domján, Bognár, Kókány vagy Böröczky - Gunther, Ács, - Burcsik, Büki, Meiczinger vagy Szabó, - Molnár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!