Sport

2016.10.28. 12:41

A tihanyi kapus szerint papírforma eredményeket hoz majd a megyei I-es 12. fordulója

Tizenegy forduló elteltével, körvonalazódnak az erőviszonyok a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Nagy meglepetést, ez idáig egyedül az újonc Tihany FC csapata okozott a sportág szerelmeseinek. A jó szereplésből oroszlánrészt vállal Sárdi Máté kapus, aki hétről-hétre remek teljesítménnyel rukkol elő.

Bényi Kálmán

Most arra kértük fel a remek hálóőrt, hogy ossza meg velünk esélylatolgatását a hétvégi fordulóval kapcsolatban.

Máté, aki nem mellesleg az NB I-es Futsal Club Veszprémet is erősíti, az alábbi tippekkel rukkolt elő.

Devecser SE (10.)-Községi SE Magyarpolány (9.):

A Devecser az utóbbi időben jó formát mutat, míg a polányiakat elérte egy sérüléshullám, és a teljesítményük is visszaesett. Igazi hatpontos mérkőzés lesz, hiszen mindösszesen egy hellyel, és egy győzelemmel jobbak csak a vendégek a hazaiaknál. Szerintem a mérkőzés lefújása után a két gárda helyet fog cserélni a tabellán.

Tipp: 2:0

Tihany FC (4.)-FC Zirc-Dudar (13.):

Remek ellenféllel fogjuk magunkat szemben találni, hazai környezetben azonban, újabb győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni a lelkes szurkolóinkat.

Tipp: 2:0

Fotó: Penovác Károly

Balatonalmádi SE (6.)-Balatonfüredi FC (1.):

A balaton-parti rangadón, nem a mostanában felemás formát mutató hazaiaknak áll a zászló, hiszen az ellenfél nem más lesz, mint a bajnokaspiráns Füred. Véleményem szerint az Almádi, csak megnehezíteni tudja majd a fürediek dolgát, de ez kevésnek a pontszerzéshez.

Tipp: 1:3

Pápai Perutz FC (2.)-Péti MTE (16.):

A bajnokesélyes és a sereghajtó mérkőzik meg egymással szombaton. Az összes statisztikai adat a hazaiak győzelmét vetíti előre, és a számok bizony nem szoktak hazudni.

Tipp: 4:0

Ugod SE (15.)-Úrkút SK (3.):

Hazai pályán rendkívül kellemetlen ellenfél az Ugod, az úrkútiaknak viszont minden pontra szükségük van, amennyiben harcban szeretnének maradni a bajnoki címért. Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, ez így lesz most az Úrkút esetében is.

Tipp: 1:2

Öskü FC (11.)-FAK (7.):

Szomszédvári derbi, mindkét alakulat jó formában várhatja a rangadót. Sok nézőre, kemény mérkőzésre, és minimális hazai sikerre számítok.

Tipp: 1:0

Gyulafirátót SE (14.)-Ajka Kristály SE (5.):

A rátóti csikócsapat pontszerzése meglepetés lenne a jó erőkből álló, és a végső elszámolásnál, még éremre is esélyes Kristály ellen. Úgy érzem, hogy a hazaiak nem fognak meglepetést okozni.

Tipp: 1:3

Csetény SE (12.)-Várpalotai BSK (8.):

A csetényi katlanban nem adják ingyen a pontokat, ezt most a jó erőkből álló Várpalota a saját bőrén fogja megérezni. Hajtós, kemény mérkőzésen, igazságos pontosztozkodást várok.

Tipp: 2:2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!