Sport

2016.09.30. 13:35

A Telekom csapatának nemes gesztusa!

Veszprém - A svájci Schaffhausen elleni Bajnokok Ligája ütközettel együtt valamennyi októberi meccs előtt rózsaszín bemelegítő pólót visel majd a Telekom Veszprém alakulata, csatlakozva a mellrák elleni kampányhoz.

B. Virág Rita

Tavaly pink zokniban, az idén rózsaszín melegítő pólóban lép pályára valamennyi októberi találkozóján a veszprémi férfi kézilabda együttes. A csapat az előző évben először csatlakozott a kampányhoz. Most a MAC Budapest jégkorong alakulattal együtt vállalták fel a kezdeményezést, amely 30 évvel ezelőtt Amerikából indult.

Tavaly csatlakozott először a mellrák elleni kampányhoz a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata, akkor a fiúk pink zoknit viseltek  Fotó: Penovác Károly

A Telekom szurkolóit is arra buzdítja a klub, hogy a megszokott piros-fehér színösszeállítás mellé októberben párosítsanak valami rózsaszínt is.Akár már szombaton viselhetünk valami pinket. A svájci bajnok elleni ütközet, ahol kötelező a győzelem, 17.30 órakor kezdődik a Veszprém Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!