Sport

2017.05.11. 14:40

A második sikerre készül a Motax KC Pápa NB I/B-s férfi kosárlabda-alakulata

PÁPA - Már csak egyetlen győzelem kell a Motax KC Pápa NB I/B-s férfi kosárlabda-alakulatának a Békés ellen, és így versenyben maradna a 13. helyért a rájátszásban.

B. Virág Rita

A Motax KC Pápa a rájátszás középházában, a 13-16. helyért küzd a Calle Pubfood Békés gárdájával szemben.

Vajda József tanítványai az első, idegenbeli összecsapáson bravúros, 71:70-es győzelmet arattak.

A visszavágót két hét szünet után, május 12-én, pénteken 18 órától tartják Pápán a városi sportcsarnokban.

A Motax Pápa (fehérben Szanati M.) hazai környezetben esélyesként lép pályára a Békés gárdája ellen
Fotó: Penovác Károly

- Megpróbáltuk hasznosan tölteni a szünetet, a sérültje-inket, a betegeinket rendbe hozni - kezdte Vajda József, a pápaiak szakvezetője.

- Sajnos Kálmán László nem tud segítségünkre lenni a hazai összecsapáson, mert a Békésen összeszedett két technikai miatt akkor kiállították, a fegyelmi bizottság pedig eltiltotta. Persze azért megpróbálunk nélküle is eredményesek lenni - fogalmazott a tréner.

Vajda József szerint a Békés több, kimagasló egyéni kvalitásokkal rendelkező játékosból áll, ám nem alkotott igazán egységes csapatot, s ezt ki tudták használni.

- Alaposan felkészültünk, de úgy vélem, csak akkor ér valamit a két héttel ezelőtti győzelmünk, ha hazai pályán is nyerni tudunk - hangsúlyozta az edző, aki nem számíthat sem Vajda Balázs, sem Hadnagy Bence játékára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!