Sport

2015.12.01. 16:32

A Lila Futó-Hóbagoly csapata volt a jobb

Megyei körkép - Megyénk sakk NB I/B-s csapatai közül a tapolcaiak tudtak nyerni, az NB II-ben pedig egyedül a Bányász SK Ajka ünnepelhetett sikert.

Horváth Gábor

A pétfürdői sakkozók (balra) alulmaradtak Dunaújvárosban (Fotó: Péti MTE)

Az NB I/B-ben a Tapolca a Szombathely ellen aratott sikert, a balatonfürediek a Lila Futó-Hóbagoly csapatával szemben maradtak alul.

Egy osztállyal lejjebb az ajkaiak kiütéses győzelmet arattak, a Tapolca döntetlent játszott, míg a Veszprém és a Pét kikapott.

Eredmények, NB I/B: Lila Futó-Hóbagoly 7.5:4.5 Balatonfüred, Tapolca Rockwool VSE-Haladás VSE 6.5:5.5.NB II, Széchenyi csoport: Ezüst Huszár Veszprém- Keszthely 4:8, Sárvár-Bányász SK Ajka 3:9, Széchenyi ISE-Tapolca VSE-Kölcsey Nyomda 6:6. Asztalos csoport: Királysakk SE-Péti MTE 6.5:5.5. Az állás, NB I/B: 3. Tapolca 21 pont, ... 8. Balatonfüred. NB II, Széchenyi csoport: 2. Ajka 37 pont, ... 4. Veszprém 31, ... 6. Tapolca 31. Asztalos csoport: 8. Péti MTE 27.5.

Címkék#sakk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!