Sport

2015.04.24. 13:24

A fürediek szombaton idegenben lépnek pályára

Balatonfüred - Egy korábbi bajnokaspiráns otthonába látogat szombaton a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Újbuda- BFC

A balatonfürediek a nyolcadik helyről (28 pont) várják az összecsapást, az Újbuda jelenleg a negyedik (34 pont) a tabellán.

A két csapat őszi csatáját 3:0 arányban a BFC nyerte, amelynek mostanában komoly góllövési problémái vannak, a csapat előző két meccsén úgy kapott ki (Tatabányán, majd a III. Kerületi TVE ellen hazai környezetben), hogy egyszer sem zörgette meg a hálót.

A fürediek (csíkos mezben) szombaton idegenben lépnek pályára Fotó: Zwicker Tamás

Földesi Károly edző: - Remélem, hogy ez a negatív sorozatunk most megszakad. Sajnos jelenleg nincs olyan emberünk, aki gólokkal tudná segíteni a csapatot, persze mindenképpen szeretnénk megtörni az átkot. Az Újbuda szeretett volna ebben a szezonban bajnok lenni, de ettől most alaposan eltávolodott. Hazai pályán ezzel együtt minden bizonnyal mindent megtesznek majd a győzelem érdekében, a siker természetesen nekünk is nagyon jól jönne. Szeretnénk még stabilabb alakulatot pályára küldeni. Czafitra sérülése miatt továbbra sem számíthatunk.

A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik a fővárosi Sportmax Sportközpontban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!