Sport

2017.01.13. 17:43

A Ferencváros volt a balatonfüredi kézilabdázók ellenfele

Balatonfüred - Igazi felkészülési találkozónak megfelelően gyors játékot és gólparádét hozott a Balatonfüred KSE és a Ferencváros kézilabdacsapatainak pénteki találkozója.

Horváth Gábor

A Ferencváros ellen játszotta első idei téli edzőmérkőzését a Balatonfüredi KSE. A vendégek komoly partnernek ígérkeztek és ezt bizonyították is, az NB I/B keleti csoportjának éllovasa (a zöld-fehérek hibátlan mérleggel listavezetők a másodosztályban) jól tartotta a lépes az NB I-es hazaiakkal. A döntetlennel végződő első félidőt követően a BKSE megnyomta a második játékrészt (22:18), ám a vendégek szépen visszakapaszkodtak. A hazaiaknál hetesek és ziccerek maradtak ki, amelyet az FTC ki is használt, 29:28. A hajrában aztán ismét megrázta magát a Füred, amelyben több fiatal is pályára lépett, és magabiztosan nyert.

A fürediek (fekete mezben középen Zdolik Bence), amikor kellett, megrázták magukat Fotó: Penovác Károly

Eredmény: Balatonfüredi KSE-Ferencvárosi TC 33:29 (17:17). Balatonfüredi KSE: Ristanovic, Rózsavölgyi (kapusok), Varsandán 3 (3), Szilágyi 1, Zdolik 4, Ivanovic, Németh 2, Semenov 2, Gerdán, Vasvári, Győri 7 (2), Kancel, Debreczeni 3, Kemény 4, Petrovski 3, Máthé 1, Gábori, Déber 1, Sinkovics 1, Nemes 1.

A BKSE jövő hét pénteken a Tatabánya ellen lép pályára felkészülési találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!