Sport

2017.05.12. 10:31

A döntőbe jutás a tét Miskolcon az egyetemi kosárcsapat számára

Mindenképpen szeretnénk visszaszerezni a pályaelőnyt Miskolcon - hangsúlyozta Mérész Csaba, a Hoya Pannon Egyetem Veszprém kosárlabda csapatának edzője. A szombati ütközeten a tét már a döntőbe jutás lesz.

B. Virág Rita

A két győzelemig tartó párharc első felvonásán kellemetlen meglepetés érte a jóval esélyesebbnek tartott Veszprémet, a Miskolc ugyanis végig vezetve, 79:72-re nyerni tudott a királynék városában.

- Nem erre számítottunk, sajnos önmagunkhoz képest elég gyengén játszottunk, rengeteg büntetőt és tiszta dobást elvétettünk - kezdte értékelését Mérész Csaba. - A Miskolc ellenben 37-38 percig remekelt. Az utolsó pillanatokban sikerült felzárkóznunk, de ezen a napon nem nekünk állt a zászló - összegzett.

A szakvezető kifejtette, az elmúlt két hétben rendezték soraikat és a pofon után a társaság rendkívül fegyelmezetten és nagy elánnal edzette végig ezt az időszakot.

- Ha Miskolcon képesek leszünk azt a formát mutatni, amit egész évben és tudásunk legjavát adjuk, akkor vissza tudjuk szerezni a pályaelőnyt. Nem is lehet más a célunk, szeretnénk visszavágni a miskolciaknak - szögezte le a veszprémi tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!