Sport

2016.09.12. 17:20

A Csurgó ellen folytatja a Telekom Veszprém

Veszprém - A Csurgó ellen folytatja idegenben a kézilabda magyar bajnokságot a Telekom Veszprém.

Piltman-Horváth Barbara

A felemásan sikerült szkopjei túra után - szombaton kikapott a Vardartól 29:22-re, majd vasárnap a Metalurg ellen nyert 23:20-ra - a Csurgó otthonában folytatja a magyar bajnokságot a Telekom Veszprém.

A kedden este 18 órakor pályára lépő veszprémiek az NB I-ben még veretlenek, ugyanakkor a SEHA-ligában először elpáholták a Celjét, majd meglepetésre kikaptak a Vardar Skopjétól. Javier Sabaté a szombati vereség után elismerte, az első félidőben pocsék volt a védekezésük, a második játékrészben pedig, bár voltak lehetőségeik a fordításra, rendre elhibázták azokat.

Lékai Mátéék (labdával) a Csurgó ellen folytathatják a magyar bajnokságban veretlen sorozatukat Fotó: Penovác Károly

A vasárnapi összecsapáson már javult a védekezés, de egyértelműen látszott a fáradtság a csapaton, ami nem csoda, tekintve, hogy negyedik mérkőzésüket játszották a héten. Az persze plusz pikantériát adott a felkészülésben, hogy aznap háromszor is megremegett a föld alattuk.

A magyar bajnokságban eddig veretlen csapattól elvárás, hogy továbbra is pontvesztés nélkül folytassák a sorozatot, a Sótonyi László vezette Csurgói KK több válogatott játékossal a soraiban minden bizonnyal arra készül, hogy otthon pontot rabolhassanak a címvédőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!