Sport

2016.05.22. 17:54

A BFC gyakorlatilag búcsúzott a harmadosztálytól

Balatonfüred - Már csak matematikai esélye maradt a Balatonfüredi FC NB III-as labdarúgó-együttesnek a bennmaradásra. Gyakorlatilag a BFC búcsúzott az NB III-tól.

B. Virág Rita

Balatonfüred-Csepel 0:1 (0:0)

Balatonfüred, 150 néző. Vezette: Mód István.

Balatonfüredi FC: Szabó - Gál, Aranyi (Hahn), Böröczky, Garics (Gólya) - Emperger (Habi), Rápó, Tóth G., Bánhidi - Petruska, Polareczki. Edző: Lantai Balázs.

Csepel FC: Botlik - Teplán, Hesz, Haraszkó, Gauzer - Horváth Á. (Grót), Tóth Cs., Sztankó, Simon - Molnár (Schleinig), Szemán (Horváth G.). Edző: Takács Krisztián.

Gól: Molnár (48.).

Sérülések és eltiltások miatt tartalékos összeállításban próbálta meg utolsó lehetőséget megragadni a bennmaradásra a hazai csapat.

Az első félidőben nem sok esemény történt, a játékrész egyetlen értékelhető momentumát a 24. percben jegyezhettük fel: Aranyi szabadrúgását Böröczky fejelte kapura, de a vendégek kapusa hárított. A második félidő hideg-zuhannyal kezdődött. A 48. percben Horváth egy eladott labdával lefutotta a védőket, s begurítását Molnár közelről passzolta a hazai kapuba, 0:1.

A bekapott gól sem rázta fel a BFC-t, továbbra is rendkívül körülményesen próbált előrejutni, minden eredmény nélkül. A vendégek visszahúzódva, kontrára játszottak, de a hazai kapus többször jól avatkozott közbe. Az utolsó húsz percre beálló Gólya több veszélyt jelentett, mint társai együtt.

A többi eredmény ismeretében a BFC-nek már csak matematikai esélye maradt a bennmaradásra.

Jók: Szabó, Gólya, illetve Molnár, Teplán, Horváth Á.

Lantai Balázs: - Az eltervezettekből semmi sem valósult meg, csapatom képtelen volt átlépni saját árnyékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!