A bennmaradás a cél - Szurkolói ankétot tartottak a pápai Perutz stadionban

2017. augusztus 08., 21:30 szerző: Haraszti Gábor fotós: Haraszti Gábor
komment
PÁPA - A hétvégi, Pénzügyőr elleni bajnoki rajt előtt a stadion lelátóján megtartotta szokásos szezon előtti szurkolói ankétját a Pápai Perutz FC.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A találkozón Marton Miklós vezetőedző, Bocskay László elnök és természetesen az új játékosok is részt vettek. Az érdeklődőkhöz elsőként Bocskay László szólt, az elnök köszöntőjében hangsúlyozta, a megyei bajnokcsapatból senkit nem küldtek el, aki eligazolt, az vagy nem vállalta a harcot a csapatba kerülésért vagy elköltözött vagy tanulmányai miatt döntött a váltás mellett. A 2017/2018-as NB III-as bajnokságban célként a tisztes helytállást és a biztos bennmaradást tűzte ki.

- Új, a korábbiaknál komolyabb kihívásokkal kell szembenéznünk az idei évtől, bízunk benne, hogy a csapat hamar felveszi a harmadosztály ritmusát. Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy - ahogy a megyei bajnokságban - úgy az előttünk álló pontvadászatban is ugyanazzal a lelkesedéssel támogassák a fiúkat, legyenek a csapat 12. tagjai. A játékosoktól pedig azt kérem, hogy legyenek büszkék arra, hogy ennek a városnak a mezét viselhetik és az első perctől az utolsóig szívvel-lélekkel küzdjenek a pályán - tette hozzá Bocskay László.

Marton Miklós vezetőedző szerint jól sikerült a felkészülés, s bár ez egy még alakulóban lévő csapat, szeretnének a lehető leghamarabb összeszokni és egy jó rajtot venni   Fotó: Haraszti Gábor

Marton Miklós vezetőedző szerint jól sikerült a felkészülés, s bár ez egy még alakulóban lévő csapat, szeretnének a lehető leghamarabb összeszokni és egy jó rajtot venni.

- A felkészülési mérkőzések során láttam szép dolgokat, ugyanakkor kijöttek a hibák is. Új csapatot kell építenünk - tíz játékost igazoltunk -, ami nem megy egyik pillanatról a másikra, emiatt kérem a szurkolók türelmét. Hajtós, a futballt játszó csapatunk lesz, olyan játékrendszert szeretnénk kialakítani, amiben mindenki tudja mi a dolga és hol a helye.

Ezután az új játékosok - Skriba Máté, Farkas Dániel, Koncsag Martin, Szabó Zsolt, Császár Attila, Sánta András, Hanzl Máté, Nagy Bálint, Kozma Máté és Németh László - egyesével bemutatkoztak, mely során meséltek eddigi pályafutásukról, itteni tapasztalataikról és arról, hogy mindenképp a mezőny első felébe várják a sárga-kékeket.

A Perutz FC első bajnokiját augusztus 12-én 17:30-tól játssza a legutóbbi NB III-as bajnokság középcsoportjának 9. helyezettje a Pénzügyőr ellen, ám mivel a szövetség nem engedélyezte, hogy a fővárosi csapat saját stadionjában játssza a találkozót - nem rendelkeznek ugyanis 500 fős fedett lelátóval - a helyszín egyelőre kérdéses.

 

Haraszti Gábor

2017. augusztus 08., 21:30 szerző: Haraszti Gábor fotós: Haraszti Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...