A füredi biciklis nem adta fel

2017. június 15., 10:16 szerző: Horváth Gábor
komment
Balatonfüred - Több száz kilométert és többezres szintemelkedést győzött le Benedek István, aki egy fordulóval a vége előtt a negyedik helyen áll az Austria Top Tour elnevezésű országúti kerékpáros sorozatban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Folytatta szereplését az Austria Top Touron Benedek István. Az országúti kerékpáros a sorozat St. Pölten-i állomásán kategóriája (55 és 60 év közöttiek) kilencedik helyén végzett. A 158 km hosszú, több mint 2700 méteres szintemelkedést tartogató futamot órási szélben rendezték, de ez még semmi nem volt a következő versenyhez képest.

A 232 km-es (szintemelkedés: 5234 méter) lienzi viadal hatalmas hőségben rajtolt. A kánikula nagyságára jellemző, hogy a Dolomitokban rendezett futamot a mezőny jelentős része, több mint száz bringás feladta. Benedek István nem, végighajtotta a kőkemény menetet (ami reggel fél héttől délután négyig tartott), s taktikus biciklizéssel kategóriájában tizenegyedik lett.

A balatonfüredi kerékpáros a pontversenyben korcsoportja negyedik helyén áll, összetettben pedig a 29. pozícióban. A sorozatból még egy állomás van hátra.

 

Horváth Gábor

2017. június 15., 10:16 szerző: Horváth Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...