Sport

2017.04.03. 07:30

Három ugodi az álomcsapatban - Videókkal

Veszprém – A 21. fordulóban kiderült, nemcsak a bajnoki címért, hanem a harmadik helyért is óriási csata lesz az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság idei szezonjában. Íme, a hétvége álomcsapata! Két meccs összefoglalóját is ajánljuk!

Horváth Gábor

A Fűzfői AK némi meglepetésre hazai környezetben két vállra fektette (4:3) a kiváló tavaszt futó tihanyiakat, igaz, a meccs forgatókönyvéhez tartozik, hogy a vendégcsapat kilenc emberrel zárta a 90 percet. Így, vagy úgy, ezzel az eredménnyel ismét nyílt lett a csata a harmadik helyért, amelyre minimum négy együttes (Tihanyi FC, Úrkút SK, Ajka Kristály, FAK) pályázik eséllyel. A fűzfői alakulatból a duplázó Auerbach Attilát emeltük ki.

A devecserieknél is akadt egy duplázó, Király Lajos hat perc alatt lőtt kettőt a Balatonalmádi ellen, s csapata begyűjtötte a pontokat (2:1). Hátulról a játékos-edző, Cserna Róbert fogta össze remekül a társaságot a találkozón.

A listavezető Balatonfüredi FC nem fogott ki igazán jó napot, de végül nem hibázott (4:2) a Várpalota ellen. Pálfi Róbert biztos pont volt hátul, ráadásul az ő találatával szerezte meg a vezetést a BFC.

A játéknap egyetlen triplája Szabó Zoltán nevéhez fűződik, a remek szezont futó Kristály-játékos ezúttal a Magyarpolány (1:5) otthonában volt eredményes.

A pápaiak nem ijedtek meg Öskün, ismét nyertek, és továbbra is nagy versenyben vannak a Füreddel a bajnoki címért Fotó: Penovác Károly

A Perutz FC-nek most nem volt könnyű dolga, a pápaiak végül Venczel Zoltán két találatával nyertek Öskün. A góllövőlista éllovasa idén már 38-szor volt eredményes.

Az úrkútiak szép hazai sikerrel (4:1-re győzték le a Csetényt) zárták le hárommeccses nyeretlenségi szériájukat, csapatukból Lang Istvánt emeltük ki.

A pápai Simon mellett a mezőny kapusai közül egyedül Tálos Gergő őrizte meg kapuját a góltól, a Zirc-Dudar fontos pontokat gyűjtött be (2:0) a Péti MTE ellen.

Az Ugod SE talán az utolsó szalmaszálba kapaszkodott bele, amikor hazai pályán nagy csatában legyőzte alsóházi riválisát, a Gyulafirátótot. A 4:2-es siker azt is jelentette, hogy az ugodiak megelőzve vetélytársukat elléptek az utolsó helyről. A hazaiaktól hárman is befértek válogatottunkba: Zsirai Dániel, Vesztergom József, valamint Hegyi Roland egyaránt nagyot focizott.

A forduló Napló-válogatottja:

Kapus

Tálos Gergő (Zirc-Dudar)

Hátvédek

Lang István (Úrkút SK)

Pálfi Róbert (B.-füredi FC)

Cserna Róbert (Devecser)

Auerbach Attila (FAK)

Középpályások

Zsirai Dániel (Ugod SE)

Király Lajos (Devecser)

Vesztergom József (Ugod SE)

Szabó Zoltán (Kristály)

Csatárok

Venczel Zoltán (Perutz FC)

Hegyi Roland (Ugod SE)

Meccsösszefoglalók

Devecser SE-Balatonalmádi SE:

PV 2000 Öskü FC-Pápai Peutz FC:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!