Sport

2016.12.07. 23:25

BVK baby: irány a felsőházi rájátszás!

Balatonfűzfő - A vízilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában a BVK babycsapata mindkét mérkőzését megnyerve bejutott a felsőházi rájátszásba.

Heffler Péter

A hétvégén rendezték a Dunántúli Vízilabda Liga baby korosztályú (2006-ban és később születettek számára kiírt) bajnokságának alapszakaszbeli utolsó fordulóját, melynek a váci uszoda adott otthont.

A Balaton Vízilabda Klub a Maser Márk, Bakos György, Di Croce David Mattia, Kiss Barnabás, Müller Zsombor, Fejes Milán, Slavonics Bendegúz, Kovács Radakund, Kitzvéger Nikolett, Finta Zsuzsanna, Erdélyi Zalán, Molnár Luca, Bakos Gergő összeállításban előbb a Váci VSE gárdájával mérkőzött és nyert 11:6 arányban, majd a szombathelyi AVUS II. várt a Balaton-partiakra, akiket 14:7-re tudtak legyőzni.

Di Croce David Mattia (fekete 10-es sapkában) tizenöt góllal járult hozzá a balatonfűzfői csapat dupla győzelméhez Fotó: Nagy Balázs

A BVK legkisebbjei így biztosították helyüket a bajnokság felsőházi rájátszásában, ahol majd a Pécs, a Kaposvár, a Szombathely első csapata, a Vác és a Győr mellett a Kanizsa lesz az ellenfelük.

Külön öröm a sárga-feketék háza táján, hogy a hétvégi fordulón tizenöt gólt jegyző Di Croce David Mattia (mellette Kiss Barnabás öt, Müller Zsombor négy, Slavonics Bendegúz egy találattal segítette csapatát) lett az alapszakasz gólkirálya, míg a legtöbb labdát szerző játékost is ők adták Kiss Barnabás személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!