Sport

2014.08.13. 08:00

Betyáros hajrá volt

Zirc - Negyedszer rendezték meg a Bakony fővárosában a Betyáros hajrá elnevezésű sporteseményt. A résztvevők kispályás labdarúgásban és teniszben mérték össze tudásukat.

Novothny Ottó

A focibajnok (álló sor balról): Sebestyén Dávid edző, Baumann Péter, Fellenbech Balázs, Gyimesi András, Németh Bálint. Guggolnak: Kacsala István, Németh Jenő, Tárnok Márk, Németh Máté. Fotó: Horváth Gábor

A hagyományos kispályás labdarúgó tornán nyolc együttes lépett pályára.

A Bakonyi Betyárkupát két csoportban kezdődtek meg a küzdelmek, melyek végén a Legelő Hősei elnevezésű alakulat örülhetett a győzelemnek, megelőzve a Zirc 019-et, a Szentmi SE-t és a Metál Brigádot.

A gólbetyár ezúttal Papp Bence (Zirc) lett, míg a legjobb játékosnak választott Kacsala István (Legelő Hősei) a Sobri díjat vihette haza. A legjobb kapus Németh Jenő (Legelő) lett.

Mindeközben a teniszezők egyesben és párosban igyekeztek minél jobban szerepelni.

Egyéni sorrend: 1. Stanka László, 2. Herk Csaba, 3. ifj. Stanka László. Páros: 1. Stanka-ifj. Stanka, 2. Budai-Kovács, 3. Szemelweisz-Molnár.

A csapatok versengését a házigazda Zirci Tenisz Club nyerte meg.

A program öregfiúk labdarúgó mérkőzéssel folytatódott, ahol a házigazdák 2:0 arányban felülmúlták a vendég csetényieket. Utóbbi csapat vehette át a szegénylegények vigasztaló oklevelét a szervezőktől. A találkozó szünetében a batyuval szemben a kapuval büntető rúgó versenyt bonyolították le, melyet Somogyi Gergő nyert meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!