• cikk kép
  Veszprémi kéziseket igazoltak a fürediek

  Balatonfüred -– Két veszprémi kézilabdázó is kétéves szerződést írta alá a Balatonfüredi KSE NB I-es csapatával. Iváncsik Tamásék távoznak.

 • cikk kép
  Megyei mesterlövész-lista - Hét gól a csatár előnye

  Veszprém -– Egy fordulóval a vége előtt az éllovas Szabó Patrik előnye hét gól a labdarúgó megye mesterlövész-listájának az élén.

 • cikk kép
  Bajnokok lettek az alsóörsi fiatalok

  Alsóörs - Az országos kézilabda gyermekbajnokság U-12-es korcsoportjában az Alsóörsé lett a régióbajnoki cím.

 • cikk kép
  Sporttörténelmet írtak Zánkán - Rekordlétszámmal rendezték meg a fogyatékkal élők diákolimpiáját

  Zánka -– Sporttörténeti országos diákolimpia döntőt rendeztek idén a zánkai Erzsébet-táborban, ahol több mint nyolcszáz fogyatékkal élő tanuló sportolt és versenyzett.

 • cikk kép
  A fáradtság döntően befolyásolta a Veszprém teljesítményét

  A Kiel ellen győztesen megvívott elődöntő túl sokat vett ki a veszprémiekből, akik küzdöttek derekasan, ám a Barcelonát ma nem tudták legyőzni.

 • cikk kép
  FC Ajka–Csákvár: Flúgos futam és horror hajrá

  Ajka - Három gól is esett a véghajrában Ajkán a labdarúgó NB II zárófordulójában. A hazaiak bánkódhattak, a vendégek viszont megmenekültek a kieséstől.

 • cikk kép
  Válogatott edzőtáborba hívták a bokszoló Sárközi Attilát

  Veszprém -– Nagy megtiszteltetés érte a veszprémi Sárközi Attilát, aki meghívót kapott a magyar ökölvívó válogatott tatai edzőtáborába.

 • cikk kép
  Az arénától jelentkezünk!

  Veszprém - Atyaég! - szakadt ki belőlünk, amikor megláttuk a Veszprém Aréna előtt sorakozó tömeget. Fél Veszprém itt van?

 • cikk kép
  Másodszor is ezüstérem - A Barcelona megérdemelten lett BL győztes

  Köln – A katalán FC Barcelona nyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Veszprémmel szemben. A magyar bajnok becsülettel küzdött, ám kulcsemberei közül csak Nagy László tudott extra produkciót nyújtani és ez megpecsételte a sorsát.

 • cikk kép
  Kielce kontra Kiel: A lengyeleké a bronz

  A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének bronzmeccsén az elődöntők két vesztese: a lengyel KS Vive Tauron Kielce és a THW Kiel mérkőzött meg a harmadik helyért és az éremért.

 • cikk kép
  A veszprémi szurkolók elhatárolódtak

  Jegyűzér csapott be 86 veszprémi szurkolót, akik az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) jóvoltából szerencsére nem szorultak ki a Lanxess Arénából, hanem megtekinthették a mérkőzéseket.

 • cikk kép
  Söralátétre lőttek a fűszertekerők

  Balatonalmádi - A huszonöt éve tartó ismeretség egy „Spencerrel” kezdődött a bécsi városnézésen. A két nagy bunyós, Terence Hill és Bud Spencer koreográfiájára arcomat két oldalról ököllel megtámasztották és még csavartak is egyet rajta. Az egyik főszereplő Zsigmond György, a másik Csoknyai István volt. A negyedszázados haverság időnként az interjú készítés hangnemét, stílusát is változatosabbá teheti. Mocsai Lajos Veszprémbe kerülésekor –- látva az egymással szembeni folyamatos zrikálásunkat - többször is mondta, hogy a férfi barátság nagyon fontos minden közösségben.

 • cikk kép
  Ünneplés az arénánál!

  Veszprém - Döntőben a Veszprém! Természetesen az arénánál is óriási ünneplés kezdődött. Szóltak a dudák és a sípok, a hatalmas tömeg egységes tapsviharban tőrt ki. Holnap ugyanitt! A Barcelona elleni finálé 18 órakor kezdődik. Lehet, hogy még ennél is többen lesznek??

 • cikk kép
  Nincs tovább – A Lombard Pápa innentől már csak történelem

  Pápa - A klub történetének utolsó mérkőzésén becsülettel helyt állt a Lombard Pápa a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában szombaton este. A meccset egyébként a hazaiak nyerték meg 2:0-ra.

 • cikk kép
  Alilovic: nincs tervünk, csak harcolni fogunk!

  A Bajnokok Ligája Final Four győztesen megvívott elődöntője után boldogan nyilatkoztak a veszprémiek, akik holnap szeretnék a végső sikert is kivívni.