• cikk kép
  FC Ajka–Csákvár: Flúgos futam és horror hajrá

  Ajka - Három gól is esett a véghajrában Ajkán a labdarúgó NB II zárófordulójában. A hazaiak bánkódhattak, a vendégek viszont megmenekültek a kieséstől.

 • cikk kép
  Válogatott edzőtáborba hívták a bokszoló Sárközi Attilát

  Veszprém -– Nagy megtiszteltetés érte a veszprémi Sárközi Attilát, aki meghívót kapott a magyar ökölvívó válogatott tatai edzőtáborába.

 • cikk kép
  Az arénától jelentkezünk!

  Veszprém - Atyaég! - szakadt ki belőlünk, amikor megláttuk a Veszprém Aréna előtt sorakozó tömeget. Fél Veszprém itt van?

 • cikk kép
  Másodszor is ezüstérem - A Barcelona megérdemelten lett BL győztes

  Köln – A katalán FC Barcelona nyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Veszprémmel szemben. A magyar bajnok becsülettel küzdött, ám kulcsemberei közül csak Nagy László tudott extra produkciót nyújtani és ez megpecsételte a sorsát.

 • cikk kép
  Kielce kontra Kiel: A lengyeleké a bronz

  A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének bronzmeccsén az elődöntők két vesztese: a lengyel KS Vive Tauron Kielce és a THW Kiel mérkőzött meg a harmadik helyért és az éremért.

 • cikk kép
  A veszprémi szurkolók elhatárolódtak

  Jegyűzér csapott be 86 veszprémi szurkolót, akik az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) jóvoltából szerencsére nem szorultak ki a Lanxess Arénából, hanem megtekinthették a mérkőzéseket.

 • cikk kép
  Söralátétre lőttek a fűszertekerők

  Balatonalmádi - A huszonöt éve tartó ismeretség egy „Spencerrel” kezdődött a bécsi városnézésen. A két nagy bunyós, Terence Hill és Bud Spencer koreográfiájára arcomat két oldalról ököllel megtámasztották és még csavartak is egyet rajta. Az egyik főszereplő Zsigmond György, a másik Csoknyai István volt. A negyedszázados haverság időnként az interjú készítés hangnemét, stílusát is változatosabbá teheti. Mocsai Lajos Veszprémbe kerülésekor –- látva az egymással szembeni folyamatos zrikálásunkat - többször is mondta, hogy a férfi barátság nagyon fontos minden közösségben.

 • cikk kép
  Ünneplés az arénánál!

  Veszprém - Döntőben a Veszprém! Természetesen az arénánál is óriási ünneplés kezdődött. Szóltak a dudák és a sípok, a hatalmas tömeg egységes tapsviharban tőrt ki. Holnap ugyanitt! A Barcelona elleni finálé 18 órakor kezdődik. Lehet, hogy még ennél is többen lesznek??

 • cikk kép
  Nincs tovább – A Lombard Pápa innentől már csak történelem

  Pápa - A klub történetének utolsó mérkőzésén becsülettel helyt állt a Lombard Pápa a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában szombaton este. A meccset egyébként a hazaiak nyerték meg 2:0-ra.

 • cikk kép
  Alilovic: nincs tervünk, csak harcolni fogunk!

  A Bajnokok Ligája Final Four győztesen megvívott elődöntője után boldogan nyilatkoztak a veszprémiek, akik holnap szeretnék a végső sikert is kivívni.

 • cikk kép
  Megyei I.: Elmaradt a bajnokavatás, mégsem szomorkodnak (frissítve)

  Megyei körkép – A listavezető vereséget szenvedett, de üldözője sem tudott nyerni, így egy körrel a vége előtt gyakorlatilag eldőlt a labdarúgó megye I bajnoki címének a sorsa.

 • cikk kép
  Döntőben a Veszprém

  Köln – Fennállása során másodszor játszhat Bajnokok Ligája döntőt az MKB-MVM Veszprém. Alilovic vezérletével sikerült két vállra fektetni a német sztárcsapatot.

 • cikk kép
  Kielce-Barcelona kézilabda mérkőzés

  Az első elődöntő, 15.15. órától Kielce-Barcelona.

 • cikk kép
  Csak a Veszprém, olé!

  Amíg az eső közbe nem szólt, addig pirosba borult Kölnben a dóm előtti tér. A veszprémi szurkolók ugyanis az elődöntőt megelőzően, délben itt hangoltak a THW Kiel elleni mérkőzésre.

 • cikk kép

  Carlos Ortega szerint csapata készen áll a harcra

  Final four: ki jut be a döntőbe?

  Köln – Minden egyszerű halandó is jól tudja Kölnben, hogy ezen a hétvégén megkoronázzák a férfi kézilabda Bajnokok Ligája királyát, győztest avatnak.