Sport

2012.09.22. 12:07

Jótékonysági foci: Megszorongattuk a korábbi profikat

Veszprém - A papírformának megfelelő győzelem született a Tiszta Vagyok! jótékonysági nap alkalmából szervezett kispályás labdarúgótornán. Az egykori profi öregfiúk besöpörték az első helyet, a Művész-Média csapat kellemes meglepetést okozott.

Horváth Gábor

A Veszprém megyei Alkohol-, Drogsegély Ambulancia Egyesület a noszlopi rehabilitációs intézet tízéves fennállása alkalmából szervezett szombaton jótékonysági családi napot az egyetemi stadionban. Az érdeklődők, fiatalok és idősebbek, számos remek programot találhattak maguknak a rendezvényen. A különböző sportági és egyéb bemutatók, koncertek, egészségügyi mérések, életmód tanácsadás, valamint a kirakodóvásár mellett a létesítmény egy jótékonysági labdarúgó tornának is otthon adott. A barátságos kupán, amelyre támogatói jegyeket lehetett váltani, az egykori NB I-es veszprémi nagypályás öregfiúk mellett a Közéleti válogatott, valamint a Noszlop és a Művész-Média csapat mérte össze tudását.

Az egykori profikból verbuválódott Veszprém FC mindegyik mérkőzését hibátlanul teljesítette, nagy dolog volt, hogy az Oberfrank Pál színházigazgató vezette Művész-Média alakulat legalább meg tudta szorongatni Csík Ferencéket. A Művész-Média - némi meglepetésre - meg is szerezte a második helyett, a harmadikon a rendkívül lelkes noszlopiak végeztek, míg a Porga Gyula polgármester fémjelezte Közélet lecsúszott a dobogóról.

A torna legeredményesebb játékosa Gersics József lett, az öregfiúkat erősítő, de ma is aktív labdarúgó 11 találatot szerzett. A találkozókat Burcsik Péter vezette.

Eredmények: Közélet-Veszprém FC 1:7, Közélet-Művész-Média 0:4, VFC-Noszlop 11:4, Művész-Média-VFC 4:5, Közélet-Noszlop 2:5, Művész-Média-Noszlop 5:4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!