Sport

2011.08.16. 16:21

Kitartóan tekertek - Aerobikmaraton és spinning a strandon

Csopak - Sportosan telt a hétvége a település strandján. Szombaton ötórás aerobikmaratonon, vasárnap pedig spinningen vettek részt a legkitartóbbak.

Szabó Zsuzsanna

A csopaki egészséghét keretén belül számos sportprogramot rendeztek a hétvégén a község strandján. A szombati II. Aerobikmaratonon egész nap a zene és a mozgás játszotta a főszerepet, ahol a résztvevők a "klasszikus" mellett zumbaaerobikkal is égethették a kalóriákat. A remek hangulatot pedig a pörgős zenék is fokozták. A mozgás délelőtt tizenegy órától délután négyig tartott, a legkitartóbb résztvevők ajándéka a fogyás mellett egy-egy Csopakról szóló kötet volt.

Vasárnap szintén sportos programok várták az érdeklődőket. Idén először szervezték meg a spinning- (szobakerékpár-) maratont is, amelyre csapatok nevezhettek. A legtöbb kilométert letekert csoportok tagjait természetesen érmekkel díjazták.

A maratoni versenyeken túl idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Csopaki Futást is. Ezen kívül egész hétvégén a Mozdulj, Balaton! rendezvénysorozathoz kötődő aktív programok - strandfoci, strandröplabda, vízilabda és vízibicikli-verseny - közül lehetett választani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!