Sport

2011.01.06. 06:06

Dunántúli városok fallabdás találkozója

Tapolca - A dunántúli városok közötti squash-csapatbajnokság Tapolcára érkezik, itt rendezik meg ugyanis az alapszakasz zárófordulóját, ahol a négy érdekelt a Pelion-kupáért harcol.

B. Virág Rita

A Zalaegerszegi Egyetemes és Utánpótlás-nevelő Squash Sportegyesület (ZEUS SE) pályaválasztóként tapolcai helyszínen fogadja a csapatbajnokság résztvevőit. A ZEUS SE képviselője, Balázs Erik elmondta, a Hotel Pelionban látják vendégül a Szombathely, a Sopron és a Nagykanizsa alakulatait. Azért Tapolcát választották helyszínül, mert itt sokkal jobb minőségű a pálya, kedvezőbbek a körülmények, mint saját otthonukban, és  inkább vállalják az utazás nyűgjeit is.

A dunántúli városok közti bajnokságban a január 9-ei, tapolcai esemény lesz az alapszakasz zárófordulója, amely arról dönt, ki jut tovább a négyes rájátszásba. Az előző három körben a ZEUS SE már bebiztosította magát, viszont a Sopron és a Szombathely még nagy csatában áll a folytatásért.




A másik ágon a Pécs, a Székesfehérvár, a Kaposvár és Szekszárd harcol. A fehérváriaknak már nem kell izgulniuk, viszont a pécsiek és a kaposváriak még eséllyel pályáznak a rájátszásra.
A Pelion-kupáért 10 órakor kezdik a küzdelmeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!