Somlóvásárhely

2016.11.22. 19:54

Köszönet az életbölcsességért

Somlóvásárhely - Színes program várta a település nyugdíjasait a tiszteletükre szervezett rendezvényen - tájékoztatta lapunkat Marton Zsolt polgármester.

Penk Tímea

Az idősnapi ünnepségre falubusz szállította azokat, akik ezt igényelték. Az esten felléptek a helyi óvodások, a Lyra énekegyüttes és vendégei. Zsidó Réka zongorajátékát Fekecs Gergő és Kalányos Bálint színdarabja követte, majd a devecseri Őszi Fény Nyugdíjasklub színvonalas műsorát látták a vendégek.

Fotó: Somlóvásárhelyi önkormányzat

A polgármester a köszöntőjében kiemelte, hogy ez a nap a háláról szól, és hogy megköszönjék szüleinknek, nagyszüleinknek a példamutatást, emberi értékeket, életbölcsességet, melyeket átadtak családjuknak. Ezért a szervezők kötelességüknek érezték, hogy megvendégeljék a megjelenteket. A finom pörkölt és a somlói bor elfogyasztása megalapozta a jó kedvet, a zenéről Kovács Gábor gondoskodott. A rendezvényen azokról is megemlékeztek, akik már nem lehettek közöttük.

Fotó: Somlóvásárhelyi önkormányzat

Marton Zsolt jó egészséget, sok boldogságot, a családjukban sok örömöt és szeretetet kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!