Somlószőlős

2017.02.23. 13:24

Minden korosztály kedvére

Somlószőlős – Vidám műsorral és fotókiállítással köszöntötték a hatvan éven felülieket a településen.

Penk Tímea

A községben hagyományosan februárban köszöntik az időseket, akik valójában nem is idősek, hiszen a meghívottak közül sokan még aktív dolgozók.

A rendezvényen Marton Dóra és Marton Dávid szavalatát követően Kiss János polgármester méltatta az előttünk járó nemzedékek értékeit. Külön köszöntötte a település három legidősebb polgárát, Czafit Jenőnét, Vér Karolinát és Császár Nándort.

Forgács Gábor színművész vidám műsora után Palotás Ágnes operettprimadonna fokozta a jó hangulatot. A művésznő kimagasló produkciójával megalapozta az est színvonalát. Finom ételek, fantasztikus sütemények és jóféle italok várták a vendégeket.

A falon – a tavaly már nagy sikert aratott módon - ismét korabeli családi fotókat mutattak be. A közös énekhez és vidám tánchoz Kulmann Ferenc tangóharmonikával biztosította a talpalávalót.

A rendezvényt követte a Somlószőlősért Egyesület farsangi mulatsága, melynek teljes bevételét a gyermekek nyári kirándulására különítettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!