Somlójenő

2017.07.23. 11:36

Tüzes falunap Somlójenőn

Rendkívül változatos falunapot szervezett az önkormányzat szombaton.

Penk Tímea

Nemes Ferencné polgármester köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik munkájukkal, támogatásukkal, jelenlétükkel, színvonalas műsorukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

 

A falunapi program főzőversennyel indult. Az egészségfejlesztési iroda szűrővizsgálatokkal, a Vöröskereszt arcfestéssel, a polgárőrök lövészettel várták a vendégeket. Az Adrenalin zenekar műsora után terápiás kutyák mutatkoztak be. Megemlékezést is tartottak a hősi emlékműnél. Délután lufibohóc, Tesók, Dinamik rock and roll klub, rodeó bika és fociverseny, majd gólyalábasok, néptánc és operett szórakoztatta a látogatókat. Este a Dinamit együttes zenélt és tűzvarázs produkciót láthattak a vendégek.

- Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy összetartson a község, hiszen egy falunapi rendezvény megmutatja egy közösség erejét. Somlójenőre az összefogás jellemző, ez látszott ezen a rendezvényen is. Hálás vagyok minden látogatónak – mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!