Somlójenő

2017.01.04. 18:58

Mulatság adományokból

Somlójenő - Zenés délutánt szerveznek a gyerekeknek játékos vetélkedővel és jelmezbemutatóval január 28-án, szombaton – tájékoztatta lapunkat Nemes Ferencné polgármester. A programot azokból az adományokból rendezik, amelyeket az adventi időszakban gyűjtöttek.

Penk Tímea

A polgármester elmondta, hogy több évre visszanyúló hagyomány, hogy a gyerekek betlehemes játékkal kedveskednek a falu lakóinak. A főtéren gyűlt össze a falu apraja nagyja, ahol ismét végignézhették a gyerekek műsorát.

Fotó: Önkormányzat

Az est hangulatát emelve, Nemes Dorina, a somlóvásárhelyi általános iskola pedagógusa, elénekelte a Hallelujah című dalt, mely sokakat megérintett. Végül a közös gyertyagyújtással, mindenkit átjárt az ünnepi hangulat. A település lakói hálájukat kifejezve, adományokkal köszönték meg a műsort. Nemes Ferencné hozzátette, hogy a gyerekek nemcsak kedvesek és szeretetre méltóak, hanem meghatározó szereplői az egész éves kulturális programoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!