SÉTA

2015.07.06. 15:08

Kedden újra nyit a tábor - Sajtó és tanulás programunk résztvevői találkoznak

Kislőd - A Sobri kalandparkban három napon át ismerkednek a média világával négy megye középiskolás diákjai.

Tóth B. Zsuzsa

Lapcsoportunk hagyományos Séta tábora ma kezdődik a Sobri Jóska Élmény- és Kalandparkban.

Veszprém, Vas, Zala és Fejér megye középiskoláinak az őszi és a tavaszi Séta programban részt vevő diákjai találkoznak, hogy emlékezetes három napot együtt töltve érdekes előadásokat hallhassanak, tapasztalatokkal gazdagodjanak.

A tábori élményekről szokás szerint tudósítások is készülnek, amelyek majd lapunk szerdai, csütörtöki és pénteki számában jelennek meg. A két utóbbiban már a táborozó diákok legjobb előző napi írásait láthatják olvasóink, valamint az általuk készített fényképek ugyancsak a kalandos táboréletről árulkodnak majd.

A táborlakókra ugyanis rengeteg élmény vár. Vendégük lesz több médiaszemélyiség, mint például H. Horváth Gyula.

A tavalyi felsőörsi Séta tábor részt vevő diákjainak ajkai csoportja, balról Hanis Patrícia. Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Radetzky András arról beszél majd, hogy mire is jó a rádió, megyénk egykori sétás, ma már aktívan rádiózó fiataljai, Juhász Bálint és Rozmán László a közszolgálati rádiózás rejtelmeibe avatják be a mindenre kíváncsi diákokat.

Szó lesz továbbá a kereskedelmi hírszerkesztésről, a közszolgálati feladatokról, valamint megmérethetik magukat az aktív résztvevők a kreativitást igénylő szellemi és a sok izgalmas feladatot tartogató ügyességi vetélkedőn.

Az idei évi tábor zárónapján, csütörtökön pedig találkozhatnak a népszerű televíziós személyiséggel, Azurák Csabával, és természetesen használhatják a rengeteg élményt nyújtó kalandparkot is. Aznap továbbá az szintén kiderül, hogy idén ki készítette a táborban a legjobb újságcikket és fényképfelvételt, a legügyesebb diákok jutalmat kapnak munkájukért.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!