Sáska

2015.07.12. 13:38

A falunap jó alkalom az együttes ünneplésre

Sáska – A település szombati falunapján többen vehettek át jutalmat, elismerést önzetlen munkájukért.

Tóth B. Zsuzsa

Kovács Nándor polgármester köszöntő beszédét követően tőle és Takács Lászlóné jegyzőtől a Sáska településért kitüntetést vehette át Tóth Zoltán, aki korábban önkormányzati képviselőként tevékenykedett, valamint aktívan részt vesz a közösségi feladatokban. Elismerésben részesült a nyugdíjasklub tagja, Albert Jenőné, az önkéntes tűzoltók csapatából Preininger Róbert, a Vöröskereszt tagságából Holczbauer Béláné. Az örökbefogadott virágágyások gondozásáért Lucziné Molnár Borbála, Szűcs Istvánné, Petkovics Lászlóné és Horváth Bence munkáját ismerték el. A zöldterületek rendben tartásáért polgármesteri dicséretet kapott Dégi Zoltánné, Lucziné Molnár Borbála és Antal Imre. Kulturális és más tevékenységekért elismerték Jehodáné Preininger Eszter munkáját. A falunap programjai között foci és lövészet is szerepelt, voltak különféle gyermekjátékok. A főzőversenyen 14 csapat indult, délután pedig operettrészleteket énekelt Palotás Ágnes és Turpinszky Béla. Fellépett a kulturális programban többek között a helyi dalkör, a tűzoltók látványos bemutatót tartottak, valamint nagy sikerrel szerepeltek az iskolás táncosok.

Palotás Ágnes operettrészletekkel szórakoztatta a közönséget (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

A helyi és vidéki amatőr fellépők énekeltek, szavaltak. Volt hastáncbemutató, majd a keszthelyi Boombatucada együttes emelte a hangulatot vidám ritmusaival.

A jótékony célú esti bál bevétele a lánglovagokat segíti, akik régi gépjárművük felújítására készülnek.

Címkék#sáska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!