Rendőrségi

2015.04.23. 05:31

Veszéllyel is járhat az internet

Játékos formában mérhették össze tudásukat a rendőrség biztonságra nevelő iskolai programja, a Dohányzás, Alkohol, Drog, Aids (D.A.D.A.) program résztvevői a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon, szerdán.

A megyei bűnmegelőzési osztály kezdeményezése a hat - tíz éves gyerekek újszerű formában juthattak prevenciós ismeretekhez, illetve mélyíthették el tudásukat a program keretében. A feldolgozott kérdések között ugyanis az adott korosztályt leginkább érintő bűnmegelőzési témák, ezúttal a biztonságos internet használatával kapcsolatos tudnivalók szerepeltek. A helyi selejtezőket követően a 2015. április 22-én megtartott megyei fordulóra hat diákcsoport jutott be, akik értékes nyereményekért versenyezhettek.

Első helyen végzett a „Hatos fogat”, a pápai Tarczy Lajos Általános Iskolából, őket követték a „Stopposok”, a veszprémi Padányi katolikus iskola diákjai, harmadik helyen végeztek a „Hupikék rendőrkék” , Veszprémből, a Hriszto Botev Általános Iskolából. Aztán következett a „Vészfék”, a sümegi Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola csapata, illetve az „Igazság” nevű csapat, Sümegről, a Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskolából, valamint a „Csúcs hatos” diákok, a sümegi Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola képviseletében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!