Rendőrségi

2015.10.10. 07:33

Vádemelés garázdaság miatt

Három férfit gyanúsított meg a rendőrség bűncselekmény elkövetésével.

Az eljárás adatai szerint 2015. június 21-én hajnali négy óra körüli időben egy balatonfüredi szórakozóhelyen szóváltást követően verekedés tört ki. A konfliktus a miatt robbant ki, hogy egy 19 éves balatonudvari férfit - aki barátaival a szórakozóhelyen táncolt - egy számára ismeretlen férfi két kézzel meglökte, ezért ő a férfit egy alkalommal, ököllel fejen ütötte, aki ettől a földön elterült. A leütött férfi barátaival megpróbált elégtételt venni az őt bántalmazó férfin, aki azonban elfutott a helyszínről. Futás közben az előzőleg bántalmazott M. Gy., ménfőcsanaki lakos lerántotta az árokba bántalmazóját és ütlegelni kezdte. Ekkor érkeztek meg a rendőrök, akik előállították a társaságot a helyi rendőrkapitányságra.

A 19 éves balatonduvari B. Á., a 21 éves sokorópátkai P.T. és a 21 éves, győri illetőségű M. Gy. ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság. A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!